Vind jij het leuk om mee te denken over moderne toekomstgerichte huisartsenzorg en het opzetten van een community van innovatieve huisartsen? Bij Evodoc zijn we op zoek naar een waarnemend huisarts om ons team te komen versterken.

Wie zijn wij?

Evodoc is een startup met een maatschappelijk doel. Wij willen de huisartsenzorg gaan moderniseren, samen met huisartsen, zorggroepen en huisartsopleidingen.

Er staat een nieuwe generatie huisartsen op die andere wensen en behoeften heeft. Vaker parttime werken en vaker samen met een andere huisarts. Een fulltime werkende huisarts die met pensioen gaat, heeft daardoor vaak meer dan één opvolger nodig. De nieuwkomers zitten ook minder vaak te wachten op het financiële “gedoe”, de administratieve lasten en de personeelskant van het praktijkhouderschap. Jonge huisartsen blijven langer waarnemen en willen niet meer in een traditionele solo praktijk werken. In diverse regio’s is sprake van huisartsentekort en in heel Nederland is sprake van stijgende en veranderende vraag van patiënten.

Dus hoe wordt het aantrekkelijk voor de volgende generatie huisartsen om in uw regio aan de slag te gaan? Hoe kunnen we met nieuw en innoverend werken praktijken bouwen die de stijgende en veranderende zorgvraag aan kunnen? Wij zoeken waarnemend huisartsen om gezamenlijk een antwoord te vinden op deze vragen.

We werken voornamelijk vanuit huis. Wekelijks treffen we elkaar op ons kantoor in Utrecht. We zijn een klein team van 4 mensen, dus als je van informeel, persoonlijk en snel schakelen houdt, dan pas je prima bij ons.

Wie ben jij?

  • Je bent momenteel waarnemend huisarts en daarnaast zou je actief willen gaan bijdragen aan een modernere huisartsenzorg.
  • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar.
  • Je hebt een BIG-registratie als huisarts.
  • Je hebt de ambitie om op termijn een eigen praktijk te hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband:
Parttime, onbepaalde tijd

Arbeidsvoorwaarden:
Flexibele werkuren
Reiskostenvergoeding
Werk vanuit huis

Werkschema:
Flexibele dagindeling

Licentie en/of certificaat:
BIG-registratie (Vereist)

Taal:
Nederlands (Vereist)

Thuiswerken:
Ja