Evodoc brengt een eigen huisartsenpraktijk dichterbij dan ooit

Een eigen praktijk beginnen, is een grote stap. Huisartsen krijgen onder meer te maken met het financieringsvraagstuk, maar ook met het aantrekken van personeel, ICT, contractafspraken, modernisering van de overgenomen praktijk en digitalisering van -een deel van- de dienstverlening. Daarom is het beginnen van een eigen praktijk voor sommige (beginnende) huisartsen een té grote stap. Tot ze Evodoc leren kennen.

Evodoc ondersteunt bij het realiseren van een eigen, moderne huisartsenpraktijk. Het uitgangspunt is dat de betrokken huisarts daarbij in the lead blijft en dat deze op termijn ook eigenaar wordt van de praktijk. Evodoc helpt je desgewenst bovendien in de bedrijfsvoering. 

Opzetten moderne praktijk

Bij het opzetten van een nieuwe, moderne huisartsenpraktijk komt veel kijken. Evodoc helpt bij het opzetten van nieuwe en het verbeteren van bestaande praktijken. Hierbij zijn financiering, het inregelen van optimale zorgprocessen, taakdelegatie en de inzet van digitale mogelijkheden in de praktijkvoering een aantal van de vele opties.

Meer tijd en flexibiliteit

In een moderne praktijk verwacht je innovatieve, technologische mogelijkheden. Bij Evodoc maken we dat waar. Onze huisartsen beschikken over een online dashboard waarmee ze direct inzicht hebben in de gezondheid van de patiënten. En patiënten kunnen -vanzelfsprekend- online afspraken plannen, herhaalrecepten indienen en hun labuitslagen inzien. In een moderne huisartsenpraktijk uit de koker van Evodoc is er meer tijd en flexibiliteit voor huisartsen. Een optimale combinatie van digitale en live hulp -waarbij het standaard consult niet per se slecht tien minuten hoeft te duren- sluit beter aan op de vraag van de patiënt en biedt de huisarts meer controle, flexibiliteit en tijd.

Evodoc verlaagt drempels

Bij Evodoc spreken we veel met startende huisartsen. De wil en ambitie om een eigen praktijk te starten, zijn er. De drempels zijn echter vaak te hoog. Daarom kiezen veel huisartsen ervoor om hun carrière te starten met waarnemingsactiviteiten. Evodoc maakt het ook jonge huisartsen mogelijk om direct een eigen praktijk te starten. Door een bestaande praktijk over te nemen, door zorg te dragen voor modernisering en door het bieden van financiële zekerheid. Dat deed Evodoc ook voor huisarts Bertine Bast. Lees hier haar verhaal.

De voordelen voor de nieuwe praktijkhouders op een rij:
  • Er zijn geen financiële drempels en risico’s
  • De huisarts zorgt samen met Evodoc voor de modernisering van de praktijk en het optimaliseren van de processen (waarbij Evodoc kennis heeft van de mogelijkheden)
  • Evodoc helpt bij het aantrekken van personeel en het maken van afspraken met zorgverzekeraars
  • Dankzij een hogere efficiency (door onder meer de digitaliseringsslag) kunnen praktijkhouders rekenen op meer tijd voor de patiënt
  • Deze efficiency zorgt tevens voor de mogelijkheid meer patiënten toe te laten

Daarnaast zijn er ook voordelen voor de regio. Een nieuwe praktijk uit de koker van Evodoc biedt een geweldig voorbeeld voor andere praktijken en is een motor van vernieuwing en innovatie voor de regio.

 

Geïnteresseerd? Vul dan ons onderstaande formulier in. 
Dan gaan we graag met je in gesprek!